Lippuvaraukset

Voiko ostaa tai varata netistä?

Kyllä voi! Esityskalenterista voi varata lippuja useimpiin esityksiin. Liput voi maksaa netissä, jolloin ne saa tullessa kassalta mukaansa. Liput voi myös pelkästään varata, jolloin ne lunastetaan viimeistään 2 päivää ennen esitystä lippukassalta.

Miksi ette vastaa puhelimeen?

Myyntipalvelumme päivystää keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 15-19 ja lauantaisin klo 11-15. Linja saattaa ajoittain olla ruuhkainen, mutta varauspuhelut eivät yleensä ole pitkiä. Helppo tapa on myös tehdä varaus netin kautta.

Miksei netistä voi varata kaikkien esitysten lippuja?

Koska koko esityskauden esitykset eivät tule kerralla myyntiin. Varattavissa on yleensä noin kahden kuukauden sisällä olevat esitykset. Myöskään ensi-iltoihin ja tilausnäytäntöihin ei voi varata netistä.

Voiko varauksia tehdä kauas tulevaisuuteen?

Vain tilausnäytös- ja ryhmävarauksia voi tehdä kaikkiin tiedossa oleviin esityksiin. Yksittäislippuja voi varata noin kahden kuukauden sisällä oleviin esityksiin. Joudumme "panttaamaan" myöhempiä esityksiä koko salin tilaajia varten.

Koska voin lunastaa lippuni?

Lippukassa teatterilla on avoinna esitysviikoilla keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17-19 ja sunnuntaisin kaksi tuntia ennen esityksiä. Lippuja voi lunastaa kaikkiin myynnissä oleviin esityksiin.

Syndikera innehåll