Frequently Asked Questions - Lippuvaraukset


Lippuvaraukset

Kyllä voi! Esityskalenterista voi varata lippuja useimpiin esityksiin. Liput voi maksaa netissä, jolloin ne saa tullessa kassalta mukaansa. Liput voi myös pelkästään varata, jolloin ne lunastetaan viimeistään 2 päivää ennen esitystä lippukassalta.

Myyntipalvelumme päivystää keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 15-19 ja lauantaisin klo 11-15. Linja saattaa ajoittain olla ruuhkainen, mutta varauspuhelut eivät yleensä ole pitkiä. Helppo tapa on myös tehdä varaus netin kautta.

Koska koko esityskauden esitykset eivät tule kerralla myyntiin. Varattavissa on yleensä noin kahden kuukauden sisällä olevat esitykset. Myöskään ensi-iltoihin ja tilausnäytäntöihin ei voi varata netistä.

Vain tilausnäytös- ja ryhmävarauksia voi tehdä kaikkiin tiedossa oleviin esityksiin. Yksittäislippuja voi varata noin kahden kuukauden sisällä oleviin esityksiin. Joudumme "panttaamaan" myöhempiä esityksiä koko salin tilaajia varten.

Lippukassa teatterilla on avoinna esitysviikoilla keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17-19 ja sunnuntaisin kaksi tuntia ennen esityksiä. Lippuja voi lunastaa kaikkiin myynnissä oleviin esityksiin.